Τo Εμπορικό Γιαούρτι

Το εμπορικό γιαούρτι παρασκευάζεται γενικά από παστεριωμένο και ομοιογενοποιημένο γάλα αγελάδας, κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες θερμοκρασίες και συνθήκες ζύμωσης. Οι πολυάριθμοι τύποι που διοχετεύονται στο εμπόριο διαφέρουν πολύ στη γεύση και στη σύνθεση. Αν διαβάσουμε προσεκτικά τις ετικέτες τους, θα δούμε ότι το γάλα από το οποίο παρασκευάζονται ποικίλλει σε περιεκτικότητα βουτύρου, είναι εμπλουτισμένο με άπαχα στερεά συστατικά του γάλατος και σταθεροποιημένο με ζελατίνη.

 

Προηγούμενη Σελίδα        http://yogurt.idx.gr        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on www.idx.gr